ONZE HONDEN.

Liam (Ivory'moon Lightstar) wat zouden we zonder onze clown moeten. Hij doet het allemaal net even op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo maar wat een wereld karakter lief,rustig,een echte alle mans vriend.

Liam heeft ons begin dit jaar flink laten schrikken. Hij werd ziek , zijn immuunsysteem begon zijn spieren aan te vallen de reden hiervan Myositis. Wat een pech nestplanning weg en wat hadden we graag een zoon of dochter van hem gehad. Maar goed het is niet anders voor nu zetten we alles op alles om nog een tijdje volop van hem te mogen genieten.

Suka. Onze oudste teef wijs en ontzettend lief en altijd in voor een spelletje. Inmiddels acht maar nog altijd overal bij. Suka heeft twee nestjes gehad en uit haar tweede nest hebben wij Shawnee gehouden.

Dit is Shawnee onze jongste telg. geboren 8-1-2016 . Shawnee een onwijs lief en leergierig teefje met een heerlijk eigenwijs karakter werklustig en altijd overal voor in. Wandelen,steppen,behendigheid en G&G alles doet ze met plezier heerlijk om met haar samen te werken. Dochter van onze Suka uit haar tweede nest.  Zomer 2019 verwachten we van haar een prachtig nest.

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin